Janne Harjamäki aloitti Hakosalon kehityspäällikkönä

Julkaistu 9.10.2019, päivitetty 10.10.2019
 

Olen Janne Harjamäki ja aloitin Hakosalon uutena kehityspäällikkönä lokakuun alusta. Luonteeltani olen analyyttinen kehittäjä ja yrittäjähenkinen ideanikkari.

Koulutustaustaltani olen tietotekniikan DI ja työkokemustakin on vuosien varrella kertynyt. Aiempi työni matkapuhelinverkon ohjelmistojen parissa tarjosi näkökulman siitä, kuinka tärkeää laadukas ohjelmiston toiminta on, jotta ihmisten välinen kommunikointi (puhelut ja data) saadaan toteutettua. 

Opin myös, miten ison ihmisjoukon tehdessä kehitystyötä syntyy tarvetta työn koordinointiin. Toisessa työssäni yliopiston projektitutkijana pääsin näkemään data-analytiikan kehitystä eturintamassa ja kehittämään kykyjäni verkostoitua eri toimijoiden kanssa. Koulutukseni ja työkokemukseni myötä näen syntyneen hyvät eväät toimia Hakosalon kehitystyön hyväksi.

Työ Hakosalolla mahdollistaa pääsyn näkemään kuntakentän toiminnan kehittymistä ja kehityspäällikön rooli tarjoaa loistopaikan kehittyä kehitystyön ammattilaisena loistavan kehitystiimin jäsenenä. Työympäristö on kaikkea muuta kuin jäykkä ja jokainen päivä on piristävän omanlaisensa. 

Otan saamani pestin vastaan suurella sydämen ja mielen palolla ja pyrin olemaan luottamuksenne arvoinen. 

Janne Harjamäki

 
Päivitetty 10.10.2019