« Edellinen | Seuraava »

Toimitilapalvelun käyttäjätasot

 

Toimitilapalvelua voidaan käyttää joko ilman kirjautumista sivuston selaajana tai kirjautuneena ylläpitäjänä.

Selaaja

Selaaja on sivustolla vieraileva henkilö, joka voi selata kohteita ja ilmoittaa omia vapaita kohteitaan. Selaajalla ei ole käyttäjätunnuksia palveluun vaan hän ilmoittaa kohteensa julkisen lomakkeen kautta. Ilmoitus tulee näkyviin vasta sen jälkeen, kun pääkäyttäjä on sen tarkistanut ja julkaissut. Selaaja saa sähköpostiinsa vahvistusviestin kohteen ilmoittamisesta sekä ilmoituksen julkaisusta pääkäyttäjän julkaistua ilmoituksen.

Ylläpitäjä (peruskäyttäjä)

Peruskäyttäjä voi olla esim. kunnan tai vuokravälitystoimiston edustaja, jolle annetaan ylläpitotunnukset palveluun. Hän voi ylläpitää ainoastaan oman organisaationsa kohteita ja omia yhteystietojaan. Peruskäyttäjä lisää omat kohteensa kirjautuneena eikä kohteiden julkaisu vaadi pääkäyttäjän hyväksyntää.
Ylläpitäjä
(pääkäyttäjä)

Pääkäyttäjä on palvelun pääasiallinen ylläpitäjä, joka auttaa tarvittaessa muita käyttäjiä. Hän voi ylläpitää oman organisaationsa kohteiden lisäksi myös kaikkia muita kohteita sekä käyttäjätietoja (esim. uusien käyttäjätunnuksien avaaminen). Pääkäyttäjän vastuualueisiin kuuluu julkisen lomakkeen kautta tulleiden ilmoitusten tarkistus ja julkaisu. Hänelle saapuu tieto uudesta hyväksyttävästä ilmoituksesta sähköpostitse. Pääkäyttäjiä voi tarvittaessa olla useampia.

 

 
Päivitetty 18.3.2019