« Edellinen | Seuraava »

Uuden tilaisuuden luominen

 

Luo uusi tilaisuus Hakosalo Asiakkaassa ylalaidan vihreän Lisää uusi -painikkeen kautta.


Täytä tilaisuuskortin kentät. Tässä esimerkissä tapahtumakalenterissa on käytössä kolme kieltä.

Tilaisuuden nimi - Tilaisuuden nimi näkyy tapahtumakalenterissa tilaisuuden otsikkona. Kirjoita siis tähän kenttään vain sellaista infoa, mikä voi näkyä julkisesti.

Tilaisuuden pvm ja aika - Niin ikään tapahtumakalenterissa näkyvää infoa.

Tila - Tila-kenttä kertoo omalle organisaatiollesi tilaisuuden statuksesta (näkyy mm. Hakosalo Asiakkaan kalenterin puolella eri värein sekä etusivun widgeteissä tulevissa/menneissä aktiviteeteissa). Kentän arvo pysyy samana niin kauan, kunnes käyt kirjaamassa sen toiseksi. Tämä kenttä ei näy tapahtumakalenterissa.

Palvelupuu - Jos tilaisuus liittyy esimerkiksi johonkin hankkeiseen, voit kytkeä sen siihen tämän kentän avulla ja hyödyntää tietoa myöhemmin raportoinnissa. Kenttä ei näy tapahtumakalenterissa.
 

Maksullinen tilaisuus - Luokittelukenttä (voidaan raportoida, kuinka monta maksullista tilaisuutta ollut VS ilmaisia tilaisuuksia). Kenttä on mahdollista ottaa pois näkyvistä ohjauspaneelista kohdasta "Aktiviteetin kentät".

Erillinen ilmoittautumislomake - Jos tilaisuuteen ei ilmoittauduta tapahtumakalenterin kautta vaan esimerkiksi yhteistyökumppanin sivuilla, ruksita tämä kenttä. Kentän ruksittaminen piilottaa tilaisuuden ilmoittautumislomakkeen tapahtumakalenterin puolelta. Muistathan tässä tapauksessa lisätä ohjeet ilmoittautumiseen kuvaustekstin puolelle.

Näkyy tapahtumakalenterissa - Tämä ruksi on oletuksena päällä. Jos haluat muokata esimerkiksi kuvaustekstejä rauhassa ennen tilaisuuden julkistusta tapahtumakalenterin puolella, ota tämä ruksi pois päältä. Samalla hetkellä kun kenttä on valittu ja tilaisuus tallennettu näkyy tilaisuus tapahtumakalenterissa.

Näkyy tapahtumakalenterisivun listauksessa - Voit piilottaa tilaisuuden tapahtumakalenterin etusivulta poistamalla valinnan tästä kentästä. Kenttä on hyödyllinen silloin, kun tilaisuus tahdotaan piilottaa listauksesta, mutta silti hoitaa ilmoittautuminen julkisen lomakkeen kautta (esim. omalle henkilöstölle suunnattu tilaisuus). Linkin ilmoittautumissivulle löydät tilaisuuden isolta kortilta.

Ilmoittautuneen oletusrooli - Valitse se rooli, jossa ilmoittautunut lisätään Hakosalo Asiakkaaseen (esim. Yrityksen henkilö, Alkava yrittäjä, Työnhakija). Kenttä tarjoaa käyttöösi rooleja sen mukaan, mitä Hakosalo Asiakkaan osioita organisaatiollasi on käytössä. Ilmoittautuneiden rooleja voidaan vaihtaa myöhemmin tilaisuuden kortilla Ilmoittautuneet-välilehdellä.

Tilaisuuden max. osallistujamäärä - Kirjaa tähän tapahtumakalenterin kautta vastaanotettavien ilmoittautumisten maksimimäärä. Kun maksimimäärä on täyttynyt, tapahtuman sivulle tulee alla oleva viesti.

TÄYNNÄ! (Tilaisuus on täynnä. Voit halutessasi ilmoittautua varasijalle, jolloin otamme sinuun yhteyttä, mikäli paikka vapautuu. Varasijat täytetään ilmoittautumisen vahvistamisjärjestyksessä.) 

Jos joku ilmoittautuneista peruuttaa tulonsa sähköpostivahvistuksen linkin kautta, tapahtumakalenteri lähettää viestin ja ilmoittautumislinkin kaikille paikkaa jonottaville. Paikan saa nopein ilmoittautuja.

Viimeinen ilmoittautumispvm - Kirjaa tähän viimeinen mahdollinen ilmoittautumispäivä. Seuraavana päivänä tapahtumakalenteri sulkee ilmoittautumismahdollisuuden ja kertoo selaajalle viimeisen ilmoittautumispäivän.

Poistuu julkisesta näkymästä - Kirjaa tähän se päivämäärä, jonka jälkeen tilaisuus ei enää näy tapahtumakalenterissa. Tilaisuus näkyy tapahtumakalenterissa vielä kyseisen päivän.

Muut osallistuneet henkilöt (lkm) - Jos tilaisuuteen on osallistunut sellaisia henkiöitä, joita ei koeta tarpeelliseksi kirjata Hakosalo Asiakkaaseen, syötä heidän lukumääränsä tähän kenttään.

Kuvaus - Kuvaukset näkyvät tapahtumakalenterissa tilaisuuden esittelytekstinä (jokaisella kieliversiolla oma kenttänsä).

Lisäteksti - Lisäteksti on sen sijaan tarkoitettu omille muistiinpanoille, eikä se näy julkisesti. 

Liitteet - Liitteet näkyvät tapahtumakalenterissa. Liitteitä voidaan hyödyntää joko esim. ohjelman tai muun jaossa, tai tilaisuuden jälkeen esityksen jakamisessa (tässä tapauksessa ohjauspaneelissa oltava päällä menneiden tilaisuuksien näyttäminen).

 
Päivitetty 14.6.2019