« Edellinen | Seuraava »

Tietoa yritys- ja palveluhakemiston käyttäjille

 

Kuinka tulkita hakemistossa näytettävää yritystietoa

Hakemiston ensisijainen tarkoitus on helpottaa alueella toimivien yritysten ja niiden palveluiden löydettävyyttä. Hakemistossa näytettävät yritystiedot ja niihin liittyvä infografiikka ovat vain suuntaa antavia, eivätkä toimi alueen virallisina yritys- ja toimipistemäärinä. Kaikkia toimialoja tai yritysmuotoja ei näytetä palvelussa. Sen lisäksi osa yrityksistä on voinut piilottaa tietonsa hakemistosta, kun taas joillain voi olla näkyvissä useampi toimipiste. Tarkastathan viralliset kuntakohtaiset yritys- ja toimipaikkamäärät Tilastokeskuksen toimipaikkalaskurista.

Miten pääsen muokkaamaan yritykseni tietoja?

1. Etsi palvelusta yrityksesi sivu esimerkiksi etusivun hakutoiminnon avulla

2. Klikkaa sivun alalaidasta painiketta "Ilmoita yritystietojen muutoksesta"

3. Täytä ja lähetä yhteydenottolomake. Käytä sähköpostina sitä osoitetta, jota käytät yleisimmin yrityksesi puolesta asioidessasi.

4. Lähetämme sähköpostiisi linkin lomakkeelle, jonka avulla voit päivittää yrityksesi tiedot. Huomaathan, että linkki tulee välittömästi sähköpostiisi vain silloin, jos sähköpostiosoitteesi löytyy jo järjestelmästämme (tämä toiminto tulossa vuoden 2023 alussa). Muussa tapauksessa linkin lähetyksessä on viive.

5. Kun saat linkin, päivitä lomakkeen tiedot huolellisesti. Huomioi erityisesti Palveluhakemisto-pudotusvalikko, jossa voit päättää ne palvelut, joiden kautta haluat yrityksesi löytyvän palveluhakemistosta. Kirjoita myös tiivis kuvaus ydinpalveluistasi Tuotteet- ja palvelut -kenttään. Kyseisen kentän sisältö toimii osana yrityksesi hakusanoja palvelussa.

6. Lähetä lomake. 

 
Päivitetty 1.12.2022