Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: https://ohjeet.hakosalo.fi/

Etusivu > Artikkelit > Artikkelit vuosi 2020 > Hakosalo tiedottaa koronatilanteeseen liittyen; työskentelemme etänä ja pidämme tapaamiset videopuheluiden avulla

Hakosalo tiedottaa koronatilanteeseen liittyen; työskentelemme etänä ja pidämme tapaamiset videopuheluiden avulla

Hyvät asiakkaamme,

vallitseva tilanne koronaviruksen tiimoilta koskettaa myös meitä Hakosalolla ja olemmekin viime aikoina seuranneet tilannetta herkällä korvalla. Työntekijöidemme ja asiakkaidemme terveys on etusijalla ja siksi olemmekin reagoineet tilanteeseen siirtymällä valtaosin etätöihin tämän viikon alussa. Näin toimien suojelemme yhteiskuntamme riskiryhmiä. Olemme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa joko siirtäneet fyysiset tapaamiset tulevaisuuteen tai pitäneet ne etänä. Mikäli muutokset koskevat sinua ja organisaatiotasi, olemme yhteydessä suoraan teihin.

Poikkeuksellisesta yhteiskunnallisesta tilanteesta huolimatta Hakosalo Oy:n toiminta jatkuu normaalisti etätyöskentelyn siivittämänä ja työmme etenevät suunnitelmien mukaisesti. Helpdeskimme palvelee teitä arkisin kello 8-16 numerossa 010 231 0560 ja sähköpostitse osoitteessa helpdesk@hakosalo.fi.

Parhain terveisin,
Hakosalon väki