Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: https://ohjeet.hakosalo.fi/

Etusivu > Artikkelit > Artikkelit vuosi 2020 > Hakosalo mukana työllisyyden kuntakokeilussa

Hakosalo mukana työllisyyden kuntakokeilussa

Viimeisen kahden vuoden aikana Hakosalo on panostanut voimakkaasti järjestelmäkehitykseen työllisyyspalveluiden näkökulmasta. 

Uusi järjestelmä on innovatiivinen ja sitä voidaan hyödyntää normaalin työllisyystoiminnan lisäksi myös kuntakokeilussa. Se paitsi sisältää kattavat ominaisuudet työllisyyspalveluiden ammattilaisten käyttöön, myös tarjoaa poikkeuksellisen yhteistyönäkökulman alueen yrityspalveluiden ja työllisyyspalveluiden välille.

”Alueiden elinkeinotyön kehittämiseksi tarvitaan uudenlaista lähestymistapaa”, liiketoimintajohtaja Tuomas Hautala kuvaa Hakosalon uusia tuulia. ”Yritysneuvojat voivat tiedustella yrityksen rekrytilannetta tapaamisen lomassa, mutta samalla kysyä myös yrityksen kiinnostuksesta palkkatukitöihin tai työkokeiluihin liittyen”, Hautala kertoo.

”Suomessa on eri alueilla käynnissä hankkeita, joissa hanketyöntekijät vastaavat yritysten puolesta ns. byrokratiasta esimerkiksi palkkatukihakemuksiin liittyen. Samoin kehittämisyhtiöissä on otettu tarjontaan vastaavia palveluita. Tämä jos mikä on vaikuttaa suoraan alueen elinkeinoelämään yritysten kehittymisen ja työllisyyden edistämisen näkökulmasta”, Hautala tietää.


Lue lisää:

Hakosalon työllisyyspalvelut