Ilmoittautuneiden käsittely: nimilista, sähköpostilista, peruutukset, osallistuneet

 

EXCEL-TIEDOSTO ILMOITTAUTUNEISTA

Mene ensin tilaisuuden ison koritn välilehdelle "Ilmoittautuneet" ja valitse sen jälkeen toiminnoista "Excel-tiedosto". Näin saat ulos nimilistan kaikista ilmoittautuneista ja heidän lomakkeella jättämistään tiedoista.

SÄHKÖPOSTILISTA ILMOITTAUTUNEISTA

Jos haluat lähestyä ilmoittautuneita sähköpostilla, kopioi sähköpostit kohdasta Toiminnot > Sähköpostilista. 

PERUUTUKSEN KIRJAAMINEN

Pyydä henkilöä aina ensisijaisesti peruuttamaan tulonsa peruutuslinkillä, jonka hän on saanut sähköpostilla ilmoittautumisen jälkeen. Silloin henkilö siirtyy Hakosalo Asiakkaassa automaattisesti peruuttaneisiin. Jos hän on kuitenkin esimerkiksi hukannut peruutuslinkin, voit kirjata henkilön peruuttaneeksi klikkaamalla "Kirjaa peruuttaneet", ruksittamalla peruuttaneen henkilön nimen edessä olevan rastikentän ja valitsemalla lopuksi "Tallenna".

OSALLISTUMISEN KIRJAAMINEN

Kirjaa aina ensimmäisenä osallistujalle rooli

Organisaatiosi toiminnasta ja Hakosalo Asiakkaan asetuksista riippuen henkilöitä voidaan kirjata palveluun eri rooleissa (esim. työnhakija, alkava yrittäjä jne.). Tämän kentän avulla voit määritellä sen, missä roolissa henkilö on osallistunut tilaisuuteen. Tarkista osallistuneiden roolien paikkaansapitävyys ennen osallistuneeksi kirjaamista.

Kirjaa osallistuneet

Voit kirjata henkilön osallistuneeksi klikkaamalla ensin "Kirjaa osallistuneet", tarkistamalla henkilön roolin, ruksittamalla henkilön nimen edessä olevan rastikentän ja valitsemalla lopuksi "Tallenna".

Siinä kohtaa kun osallistuja kirjataan osallistuneeksi, osallistuminen kytketään joko jo olemassa olevaan henkilökorttiin tai henkilölle luodaan uusi kortti ilmoittautumistietojen pohjalta.

 
Päivitetty 15.5.2019