« Edellinen | Seuraava »

Lähetteen luominen ja toimitus

 

Ennen lähetteiden luomista kannattaa luoda lähetepohjat. Jos organisaatiollesi on jo luotu molemmat (yrittäjän ja asiantuntijan) lähetepohjat, voit luoda ja toimittaa lähetteitä alla olevan ohjeen mukaisesti.

Huomaathan, että ensin luodaan aktiviteetti "Lähete". Sen jälkeen voit lähettää aktiviteetistä sähköpostilla lähetteen alkavalle yrittäjälle ja/tai asiantuntijalle tai tulostaa lähetteen asiakkaalle mukaan annettavaksi. 


LÄHETE-AKTIVITEETIN LUOMINEN

1. Mene ensin sen alkavan yrittäjän kortille, jolle haluat luoda lähetteen. Voit hakea alkavaa yrittäjää esimerkiksi Hakosalo-palvelun etusivun ylälaidan hakupalkin kautta. Vaaleansininen kuvake henkilön nimen edessä kertoo henkilökortin kuuluvan alkavalle yrittäjälle. Samalla henkilöllä voi olla myös toinen henkilökortti yrityksen yhteyshenkilönä (oranssi kuvake).


2. Valitse sen jälkeen avautuvalta pieneltä henkilökortilta Toiminnot > Lisää aktiviteetti > Lähete.


3. Täydennä läheteaktiviteetin kentät ja muista lisätä lähetteeseen mukaan tarvittava asiantuntija. Tallenna lopuksi.


LÄHETTEEN LÄHETTÄMINEN TAI TULOSTAMINEN

Kun olet luonut aktiviteetin, voit valita sen alareunasta seuraavan toimenpiteen. Jos päätät lähettää lähetteen sähköpostilla alkavalle yrittäjälle tai asiantuntijalle, käytetään oletuksena aiemmin luomiasi lähetepohjia. Voit halutessasi vielä muokata lähetteen sisältöä ennen lähetystä.

 
Päivitetty 14.2.2020