Ilmoittautuneiden lisääminen tilaisuuteen (myös oma henkilöstö)

 

Henkilöä ei voi lisätä osallistuneeksi, ellei häntä ole ensin lisätty ilmoittautuneeksi.

Kun henkilö siirretään ilmoittautuneesta osallistuneeksi, syntyy kytkentä henkilön kortin ja tilaisuuden välille automaattisesti. Jos ilmoittautuneella ei ole entuudestaan palvelussa henkilökorttia, syntyy myös kortti tässä vaiheessa. Poikkeuksena ulkopuoliset osallistujat, jotka on lisätty sähköpostilistan kautta. Heille ei synny henkilökorttia missään vaiheessa ilmoittautumisprosessia. Jos ulkoisella sähköpostilla olevalla sähköpostiosoite kuitenkin jo löytyy palvelusta, ehdottaa palvelu kytkentää kyseisen henkilön kortille.

Ilmoittautuneita lisätään palveluun pääasiassa neljää eri reittiä:

  1. Ilmoittautumislomakkeen kautta. 
  2. Poimimalla henkilö tilaisuuteen Hakosalon henkilötietokannasta
  3. Poimimalla oman henkilöstön jäsen tilaisuuteen Hakosalon käyttäjätiedoista
  4. Syöttämällä ulkopuolisten osallistujien sähköpostit palveluun. 


HENKILÖIDEN POIMIMINEN TILAISUUTEEN

Voit poimia Hakosalosta jo löytyviä henkilöitä tilaisuuteen tilaisuuden isolla kortilla kohdasta Ilmoittautuneet (välilehti) > Toiminnot > Lisää ilmoittautuneita > Henkilöt.


 

OMAN HENKILÖSTÖN POIMIMINEN TILAISUUTEEN

Voit poimia Hakosalosta oman organisaatiosi edustajia tilaisuuteen tilaisuuden isolla kortilla. Se tapahtuu kohdasta Ilmoittautuneet (välilehti) > Toiminnot > Lisää ilmoittautuneita > Oma henkilöstö. 

ULKOPUOLISTEN OSALLISTUJIEN LISÄÄMINEN

Ulkopuolisilla osallistujilla tarkoitetaan henkilöitä, joille ei tahdota syntyvän henkilökorttia Hakosaloon (esim. vieraileva koululaisryhmä), mutta heidät tahdotaan huomioida esimerkiksi tapahtuman ilmoittautumis-/osallistujamäärissä. Ulkopuoliset osallistujat lisätään ilmoittautuneeksi sähköpostin avulla kohdassa Ilmoittautuneet (välilehti) > Toiminnot > Lisää ilmoittautuneita > Ulkopuolisten sähköpostiosoitteet.

 
Päivitetty 24.8.2020