Peruuttaneiden kirjaaminen

 

Pyydä henkilöä aina ensisijaisesti peruuttamaan osallistumisensa linkillä, jonka hän on saanut sähköpostiinsa ilmoittautumisen vahvistuspostissa.

Näin henkilö siirtyy automaattisesti peruuttaneisiin ja paikka vapautuu mahdollisille jonottajalle. Jos henkilö on hukannut peruutuslinkin, voit kirjata henkilön peruuttaneeksi tilaisuuden ison kortin Ilmoittautuneet-välilehdellä. Aktivoi ensin peruutusten kirjaamistila klikkaamalla "Kirjaa peruuttaneet" ja ruksita sen jälkeen peruuttaneen henkilön nimen edessä olevan rastikenttä. Kun tallennat peruuttaneet, siirtyvät he Ilmoittautuneet-välilehdeltä Peruuttaneet-välilehdelle.

 
Päivitetty 22.1.2020