« Edellinen | Seuraava »

Uuden tilaisuuden luominen

 

Luo uusi tilaisuus Hakosalon ylalaidan vihreän Lisää uusi -painikkeen kautta.


Täytä tilaisuus-aktiviteetin kentät. Alla aktiviteettikortti on jaettu useampaan kuvaan. Kenttien selitykset löydät kuvan alta.

Tilaisuuden nimi - Tilaisuuden nimi näkyy tapahtumakalenterissa tilaisuuden otsikkona. Kirjoita siis tähän kenttään vain sellaista infoa, mikä voi näkyä julkisesti.

Tilaisuuden pvm ja aika - Niin ikään tapahtumakalenterissa näkyvää infoa.

Tila - Tila-kenttä kertoo omalle organisaatiollesi tilaisuuden statuksesta (näkyy mm. Hakosalo Asiakkaan kalenterin puolella eri värein sekä etusivun widgeteissä tulevissa/menneissä aktiviteeteissa). Kentän arvo pysyy samana niin kauan, kunnes käyt kirjaamassa sen toiseksi. Tämä kenttä ei näy tapahtumakalenterissa.

Palvelupuu - Jos tilaisuus liittyy esimerkiksi johonkin hankkeiseen, voit kytkeä sen siihen tämän kentän avulla ja hyödyntää tietoa myöhemmin raportoinnissa. Kenttä ei näy tapahtumakalenterissa.
 

Maksullinen tilaisuus - Luokittelutieto, jonka ruksittaminen ei vaikuta muualle. Käytä tätä kenttää silloin jos haluat raportoida, kuinka monta maksullista tilaisuutta on järjestetty VS ilmaiset tilaisuudet). Jos haluat kentät pois näkyvistä, ota yhteyttä organisaatiosi pääkäyttäjään tai Hakosalon asiakaspalveluun.

Erillinen ilmoittautumislomake - Jos tilaisuuteen ei ilmoittauduta tapahtumakalenterin kautta vaan esimerkiksi yhteistyökumppanin sivuilla, ruksita tämä kenttä ja täytä avautuva URL-osoitekenttä. Kun syötät URL-kenttään yhteistyökumppanin ilmoittautumissivun osoitteen, tilaisuuden ilmoittautumispainike vie käyttäjän kyseiselle sivulle. Jos et syötä URL-osoitetta, ilmoittautumispainike poistuu kokonaan näkyvistä. Muista tässä tapauksessa kertoa tilaisuuden kuvauksessa, vaatiiko tilaisuuteen osallistuminen toimenpiteitä.

Näkyy tapahtumakalenterissa - Tämä ruksi määrittää tilaisuuden näkymisen julkisen tapahtumakalenterin puolella. Jos haluat muokata esimerkiksi kuvaustekstejä rauhassa ennen tilaisuuden julkistusta tapahtumakalenterin puolella, älä ruksita tätä kenttää. Samalla hetkellä kun kenttä on valittu ja tilaisuus tallennettu näkyy tilaisuus tapahtumakalenterissa.

Näkyy tapahtumakalenterisivun listauksessa - Voit piilottaa tilaisuuden tapahtumakalenterin etusivulta poistamalla valinnan tästä kentästä. Kenttä on hyödyllinen silloin, kun tilaisuus tahdotaan piilottaa listauksesta, mutta silti hoitaa ilmoittautuminen julkisen lomakkeen kautta (esim. omalle henkilöstölle suunnattu tilaisuus). Linkin ilmoittautumissivulle löydät tilaisuuden isolta kortilta.

Ilmoittautuneen oletusrooli - Tällä kentällä tarkoitetaan niitä rooleja/osioita, jota organisaatiosi käyttää Hakosalossa (esim. samalle henkilölle voi olla henkilökortti sekä yrityksen henkilönä, että alkavana yrittäjänä). Ilmoittautuneiden rooleja voidaan vaihtaa myöhemmin tilaisuuden kortilla Ilmoittautuneet-välilehdellä. Jos organisaatiollasi ei ole Hakosalossa henkilöille useita henkilökortteja käytössä, valitse tähän aina "Yrityksen henkilö".

Tilaisuuden max. osallistujamäärä - Kirjaa tähän tapahtumakalenterin kautta vastaanotettavien ilmoittautumisten maksimimäärä. Kun maksimimäärä on täyttynyt, tapahtuman sivulle tulee alla oleva viesti.

TÄYNNÄ! (Tilaisuus on täynnä. Voit halutessasi ilmoittautua varasijalle, jolloin otamme sinuun yhteyttä, mikäli paikka vapautuu. Varasijat täytetään ilmoittautumisen vahvistamisjärjestyksessä.) 

Jos joku ilmoittautuneista peruuttaa tulonsa sähköpostivahvistuksen linkin kautta, tapahtumakalenteri lähettää viestin ja ilmoittautumislinkin kaikille paikkaa jonottaville. Paikan saa nopein ilmoittautuja.

Viimeinen ilmoittautumispvm - Kirjaa tähän viimeinen mahdollinen ilmoittautumispäivä. Seuraavana päivänä tapahtumakalenteri sulkee ilmoittautumismahdollisuuden ja kertoo selaajalle viimeisen ilmoittautumispäivän.

Poistuu julkisesta näkymästä - Kirjaa tähän se päivämäärä, jonka jälkeen tilaisuus ei enää näy tapahtumakalenterissa. Tilaisuus näkyy tapahtumakalenterissa vielä kyseisen päivän.
 

Kuvaus - Kuvaukset näkyvät tapahtumakalenterissa tilaisuuden esittelytekstinä (jokaisella kieliversiolla oma kenttänsä).

Lisäteksti - Lisäteksti on sen sijaan tarkoitettu omille muistiinpanoille, eikä se näy julkisesti. 

Liitteet - Liitteet näkyvät tapahtumakalenterissa. Liitteitä voidaan hyödyntää joko esim. ohjelman tai muun jaossa, tai tilaisuuden jälkeen esityksen jakamisessa (tässä tapauksessa ohjauspaneelissa oltava päällä menneiden tilaisuuksien näyttäminen).

 
Päivitetty 22.1.2020