« Edellinen | Seuraava »

Oman kohteen poistaminen

 

Kohteita voidaan ottaa joko pois näkyvistä tai poistaa kokonaan palvelusta. Jos kohde otetaan pois näkyvistä, voidaan ilmoitus säilyttää vastaisuuden varalle ja julkaista uudestaan kohteen vapauduttua.


KOHTEEN NÄKYVYYDEN POISTO

1. Klikkaa hallintapalkista linkkiä "Kohteet". Jos et näe palkkia, kirjaudu ensin palveluun.


2. Valitse sen jälkeen "Kohteiden hallinta".

3. Avautuvasta näkymästä näet kaikki ilmoittamasi kohteet. Voit järjestellä kohteita eri tavoin sarakeotsikoita klikkaamalla. Kun olet löytänyt muokattavan kohteen, vie hiiri rivin lopussa olevan "Poista julkaisu"-painikkeen päälle ja klikkaa painiketta. Painike ei poista kohdetta lopullisesti, mutta piilottaa sen julkisesta näkymästä.


KOHTEEN POISTO

Ohjeet tulossa myöhemmin.


Katso myös

Uuden kohteen lisääminen

Oman kohteen poistaminen

 
Päivitetty 6.10.2020