Aktiviteetin lisäys

 

Ollessasi nuoren kortilla, klikkaa vihreätä Lisää uusi painiketta ja sieltä lisää aktiviteetti. 

Sinulle aukeaa näkymä, josta valitset millaista aktiviteettia olet kirjaamassa

Pääkäyttäjän toimesta on aktiviteettityyppejä mahdollista muokata ohjauspaneelissa.

Aktiviteettia syötettäessä pakollisia tietoja on päivämäärä ja kellonaika sekä tapaamisen tila (alustava, varattu, toteutunut, peruttu).  

Palvelupuu -kohdassa on raportoinnin kannalta tärkeää kertoa, mihin kyseinen aktiviteetti liittyy. Palvelupuu on Nuorisoasuntoliitolle luotu valmiiksi (kts. kuva seuraavalta sivulta). Pääkäyttäjän toimesta on mahdollista lisätä palvelupuuhun kohtia, tällä hetkellä NALin palvelupuu on tällainen

Osalliset -kohtaan pystyt halutessasi syöttämään useamman nuoren sekä useamman henkilöstön jäsenen. Mikäli varausta tehdessäsi haluat, että siitä lähetetään tiedote omalle henkilöstölle, klikkaa valinta Tiedoksi -kohtaan.

Aktiviteetille voi lisätä myös kuvaus -tekstin sekä liitteitä. Näkyvyys-kohdassa määritellään se, kenelle omassa organisaatiossa kyseinen aktiviteetti näkyy. Mikäli haluat lähettää aktiviteetin tiedoksi kollegalle, joka ei ole osallisena aktiviteettiin, voit tehdä sen kohdasta Tiedotus. Tällöin kyseiselle henkilölle lähtee aktiviteetista sähköposti.

Mikäli tapaatte anonyymejä henkilöitä, olemme niitä varten luoneet järjestelmään valmiiksi seuraavat nuoret: Anonyymi Mies, Anonyymi Nainen, Anonyymi Muu. Myös nämä löytyvät hausta kuten muutkin nuoret ja heille voi kirjata aktiviteettejä kuten muillekin. Näin saatte kirjattua kaikki tapaamisenne ja raportointi näyttää todelliset kontaktimäärät.

 
Päivitetty 14.5.2020