Haastattelutyökalun käyttö

 

Nuorisoasuntoliitolle on luotu valmiiksi haastattelu, jossa on sekä alkuhaastattelun kysymykset että loppuhaastattelun kysymykset. Haastattelun runkoa voi muuttaa pääkäyttäjän toimesta tarvittaessa. Kun olet tekemässä nuorelle haastattelua, mene kyseisen nuoren kortille ja valitse välilehti Haastattelutyökalu.  

Välilehdeltä näkee, että kyseisen nuoren kohdalla ei ole vielä tehty Asiakashaastattelua.

Klikkaamalla Asiakashaastattelu -kohtaa pääset seuraavaan näkymään, josta käynnistetään haastattelu.

Ruudulle ilmestyy nyt ensimmäinen kysymys. Voit täydentää vastauksia joko järjestyksessä tai sitten vaihtaa kysymyksestä toiseen oikean reunan listauksesta. Järjestelmässä on automaattinen laskuri, mikä näyttää montako kysymystä on vastattu. Myös haastattelua on mahdollista muokata teidän organisaation toiveiden mukaiseksi pääkäyttäjän toimesta.

Kun olet saanut täytettyä kaikki tarvittavat vastaukset Alkukartoituksesta, klikkaa lopeta kysely.

Tämän jälkeen painikkeen alle tulee kolme painiketta:

Keltainen Lopeta lähettämättä -painike on kyselyn lopettamiseen. Sinistä painiketta painamalla on mahdollista saada haastattelun vastaukset ennalta määriteltyyn sähköpostiosoitteeseen organisaatioittain (tätä ominaisuutta ei ole Nuorisoasuntoliitolle otettu käyttöön).

Nyt kun alkukartoitus on tehty ja kun kyseinen nuori tulee jatkossa loppuhaastatteluun, pääset täydentämään loppuhaastattelun vastaukset kuten aiemminkin aloitit haastatteluun vastaamisen, eli klikkaa aloita kysely. Pääset vielä tässä kohdassa katsomaan mitä alkuhaastattelussa on kirjattu ylös. Pääset siirtymään lopputilannearvioon klikkaamalla ”Lopputilannearvio” oikeasta palstasta. Täydennä vastaukset ja tallenna haastattelu kuten aiemmassakin vaiheessa.

 
Päivitetty 14.5.2020