Ajankohtaista

Ennen lähetteiden tekoa luo lähetepohjat (alkavalle yrittäjälle lähtevä lähete ja asiantuntijalle lähtevä lähete). 1. Siirry päävalikon kautta ohjauspaneeliin. 2. Valitse "Muu ylläpito" -osiosta kohta "Läheteteksti". 3. Avautuvassa näkymässä näet jo olemassa olevat lähetetekstit ja voit halutessasi muokata niitä. Uuden lähetetekstipohjan pääset luomaan painikkeesta "Lisää uusi läheteteksti". 4. Aloita lähetepohjan luominen valitsemalla se, luotko pohjan yrittäjälle vai asiantuntijalle lähtevään viestiin. 5. Valitse sen jälkeen ne tiedot, jotka haluat tulevan automattisesti lähetteelle mukaan. 6. Kirjoita sen jälkeen lähetteeseen oletussisältö. Voit muuttaa sisältöä vielä lähetteen lähetysvaiheessa. 7. Valitse lopuksi vielä se rooli, jossa Hakosalo-palvelua käyttävät voivat hyödyntää lähetepohjaasi. Jos haluat pitää lähetepohjan kaikkien käyttäjien saatavilla, jätä roolikenttä tyhjäksi. 8. Klikkaa lopuksi tallenna. Kun olet luonut lähetepohjan sekä alkavalle yrittäjälle, että asiantuntijalle, voit siirtyä luomaan lähetteitä.
Ennen lähetteiden luomista kannattaa luoda lähetepohjat. Jos organisaatiollesi on jo luotu molemmat (yrittäjän ja asiantuntijan) lähetepohjat, voit luoda ja toimittaa lähetteitä alla olevan ohjeen mukaisesti. Huomaathan, että ensin luodaan aktiviteetti "Lähete". Sen jälkeen voit lähettää aktiviteetistä sähköpostilla lähetteen alkavalle yrittäjälle ja/tai asiantuntijalle tai tulostaa lähetteen asiakkaalle mukaan annettavaksi.  LÄHETE-AKTIVITEETIN LUOMINEN 1. Mene ensin sen alkavan yrittäjän kortille, jolle haluat luoda lähetteen. Voit hakea alkavaa yrittäjää esimerkiksi Hakosalo-palvelun etusivun ylälaidan hakupalkin kautta. Vaaleansininen kuvake henkilön nimen edessä kertoo henkilökortin kuuluvan alkavalle yrittäjälle. Samalla henkilöllä voi olla myös toinen henkilökortti yrityksen yhteyshenkilönä (oranssi kuvake). 2. Valitse sen jälkeen avautuvalta pieneltä henkilökortilta Toiminnot > Lisää aktiviteetti > Lähete. 3. Täydennä läheteaktiviteetin kentät ja muista lisätä lähetteeseen mukaan tarvittava asiantuntija. Tallenna lopuksi. LÄHETTEEN LÄHETTÄMINEN TAI TULOSTAMINEN Kun olet luonut aktiviteetin, voit valita sen alareunasta seuraavan toimenpiteen. Jos päätät lähettää lähetteen sähköpostilla alkavalle yrittäjälle tai asiantuntijalle, käytetään oletuksena aiemmin luomiasi lähetepohjia. Voit halutessasi vielä muokata lähetteen sisältöä ennen lähetystä.
Meri-Lapin seudun elinkeinotoimijat (Kemi, Keminmaa, Simo, Tervola, Tornio ja Ylitornio) julkaisivat Meri-Lapin seudun yritys- ja palveluhakemiston, josta löytyvät alueella toimivien yritysten tiedot toimialoittain. Hakemistolla parannetaan yritysten ja palveluiden näkyvyyttä Meri-Lapin alueella. Yrityksiä voi hakea nimellä tai hakusanalla, joka liittyy tiettyyn toimialaan tai tarjottaviin palveluihin. Yrityksiä voi myös selata kunnittain. Hakemistossa löytyy myös grafiikkaa alueen yrityskannasta. Palvelu on yrityksille maksuton. Lue lisää
Salossa pitkään käytössä ollut toimitila- ja tonttipalvelu sai alkuvuodesta uuden ilmeen. Suositusta palvelusta löytyy paljon alueen vapaita toimitiloja sekä yritystontteja. Kuka tahansa voi ilmoittaa palveluun omia kohteitaan. Palvelua ylläpitää ja hallinnoi Yrityssalo Oy. Lue lisää: www.yrityssalo.fi
Jos yritys tahdotaan näkyviin julkiseen yritys- ja palveluhakemistoon, tulee sen täyttää seuraavat neljä kriteeriä: 1) Yritystilanne: Toiminnassa (ylläpito pienen yrityskortin muokkaustilassa) 2) Sijaintikunta: Jokin niistä kunnista, jotka on määritelty näkymään hakemistossa (ylläpito pienen yrityskortin muokkaustilassa) 3) Y-tunnus: Yritykselle on kirjattu Y-tunnus (ylläpito pienen yrityskortin muokkaustilassa sekä alla olevassa näkymässä) 4) Näkyvyys yrityshakemistossa: Kyllä (ylläpito ison yrityskortin Yritys- ja palveluhakemisto -välilehdellä) Jotta yritys näkyy myös palveluhakemiston puolella, tulee lisäksi täyttyä seuraava ehto: 5) Yritys on ripustettu palveluhakemistoon yhteen tai useampaan haaraan (ylläpito pienen yrityskortin muokkaustilassa)   Vinkki: Hakosalo-palvelussa ei koskaan poisteta yrityksiä tai henkilöitä, sillä niihin saattaa liittyä mm. kirjattuja tapahtumia. Mikäli yritystä ei haluta näkyväksi Yritys- ja palveluhakemistossa, estetään se kohdassa "Näkyvyys yrityshakemistossa". Mikäli yritystä ei enää ole, merkitään se lopettaneeksi.

HAKOSALO ASIAKAS

HAKOSALO JULKISIVU

 
Päivitetty 9.12.2019