« Edellinen | Seuraava »

Yksinyrittäjien tukihakemus Hakosalon yrityskortille

Julkaistu 29.6.2020
 

Myönnetystä yksinyrittäjien tuesta tulee jatkossa tieto Hakosalon yrityskortille. 


Teemme yksinyrittäjien tukilomakkeen tiimoilta kaksi toimenpidettä Hakosaloon kesän aikana. Myönnetyn päätöksen saaneilta yrityksiltä, joilta löytyy jo kortti järjestelmästä, luodaan yrityskortille niin sanottu tekninen aktiviteetti. Myönnetyn päätöksen saaneilta yrityksiltä, joilta ei vielä korttia löydy järjestelmästä, luodaan uusi kortti. Luotavaan yrityskorttiin poimitaan hakemukselta Y-tunnus ja yrityksen nimi sekä yhteyshenkilön yhteystiedot. Myös näille uusille korteille luodaan edellä mainittu tekninen aktiviteetti. Tekninen aktiviteetti näkyy yrityksen kortilla, aktiviteetin otsikko on  "Yksinyrittäjien tukihakemus, hyväksytty". Jatkossa aktiviteetit generoidaan kuukausittain kunnes yksinyrittäjien tuen hakuaika päättyy syyskuun lopussa.  


Aktiviteetit luodaan vain hyväksytyistä hakemuksista, sillä myönnetyt tuet on julkista tietoa. Mikäli organisaatiollanne on käytössä Hakosalon Yritys- ja Palveluhakemisto, laitetaan tässä yhteydessä luotaviin kortteihin hakemistonäkyvyys oletuksena ei.


Yritysluettelon kautta voi tarkastella yrityksiä, joilta löytyy jo tukihakemus-aktiviteetti tai vastaavasti yrityksiä, joilta hakemusta ei vielä löydy. Tietoa voidaan hyödyntää esimerkiksi yrittäjiä kontaktoidessa.

Pyrimme tekemään nämä työt kesän aikana. Mikäli teillä heräsi asiasta kysymyksiä, ottakaa yhteyttä Helpdeskiimme.

 
Päivitetty 29.6.2020