Yksinyrittäjien tukihakemus Hakosalon yrityskortille

Julkaistu 29.6.2020, päivitetty 25.2.2021
 

Yksinyrittäjien tukihakemuksesta tulee jatkossa tieto Hakosalon yrityskortille. 


Teemme yksinyrittäjien tukilomakkeen tiimoilta kaksi toimenpidettä Hakosaloon kesän aikana. Yrityksille, joilta löytyy jo kortti järjestelmästä, luodaan yrityskortille niin sanottu tekninen aktiviteetti. Yrityksiltä, joilta ei vielä korttia löydy järjestelmästä, luodaan uusi kortti. Luotavaan yrityskorttiin poimitaan hakemukselta Y-tunnus ja yrityksen nimi sekä yhteyshenkilön yhteystiedot. Myös näille uusille korteille luodaan edellä mainittu tekninen aktiviteetti. Tekninen aktiviteetti näkyy yrityksen kortilla, aktiviteetin otsikko on  "Yksinyrittäjien tukihakemus, hyväksytty" tai "Yksinyrittäjien tukihakemus, hylätty". Jatkossa aktiviteetit generoidaan kuukausittain kunnes yksinyrittäjien tuen hakuaika päättyy syyskuun lopussa.  


Työ- ja Elinkeinoministeriön viimeisimmän linjauksen mukaan kaikki tukipäätökset ovat julkisia. Näin ollen tuomme korteille myös hylätyt päätökset. Mikäli organisaatiollanne on käytössä Hakosalon Yritys- ja Palveluhakemisto, laitetaan tässä yhteydessä luotaviin kortteihin hakemistonäkyvyys oletuksena ei.


Yritysluettelon kautta voi tarkastella yrityksiä, joilta löytyy jo tukihakemus-aktiviteetti ja lisäksi sieltä näkee myös helposti jakauman hyväksyttyjen ja hylättyjen hakemusten välillä. Tietoa voidaan hyödyntää esimerkiksi yrittäjiä kontaktoidessa.

Pyrimme tekemään nämä työt kesän aikana. Mikäli teillä heräsi asiasta kysymyksiä, ottakaa yhteyttä Helpdeskiimme.

 
Päivitetty 25.2.2021