Hakosalo Asiakkaan uusien ja lakanneiden yritysten tuonti -toiminto ohjauspaneelissa

Julkaistu 2.4.2019
 

Huhtikuusta lähtien tarjoamme kaikille Hakosalo Asiakas -version käyttäjille heidän toimialueensa uudet ja lakanneet yritykset suoraan Hakosalo Asiakkaasta. Tietolähteenä käytämme Patentti- ja rekisterihallituksen (PRH) dataa. 

Päivitys tuo mukanaan uusien yritysten perustiedot ja lopettaneiden osalta päivämäärän ja syyn. Näin alueen yrityskanta pysyy palvelussa paremmin ajan tasalla ja uusia alueelle perustettuja yrityksiä on helppo lähestyä vaikkapa tervetuliaisviestillä. 

Jatkossa Hakosalo Asiakas tulee sisältämään myös toiminnon, jonka avulla järjestelmä osaa ehdottaa oikean alkavan yrittäjän yhdistettäväksi hänen perustamaansa uuteen yritykseen. Näin voidaan mm. vertailla sitä, kuinka moni alueen uusista yrityksistä on hyödyntänyt perustamisneuvonnan palveluita. Tiedotamme toiminnon julkaisusta mm. tällä palstalla.

Ohjeet PRH:n uudet ja lakanneet yritykset -tuontiin

Huom! Siirto-toiminto näkyy vain pääkäyttäjille, peruskäyttäjä voi kuitenkin nähdä PRH-tietojen siirtoajan esim. luetteloista. Jos et löydä toimintoa organisaationne ohjauspaneelista, johtuu se siitä, ettei teille ole vielä aktivoitu siirron paikkakuntia. Ota yhteyttä Helpdeskiimme, niin hoidamme asian.


HAKOSALO HELPDESK

Hakosalo Helpdesk auttaa sinua arkisin klo 8-16.

helpdesk@hakosalo.fi
Puh. 010 231 0560

 
Päivitetty 2.4.2019