« Edellinen | Seuraava »

Toimitilat ja CMS-internetsivustot siirretään uudelle palvelimelle torstaina 2.1.2020

Julkaistu 27.12.2019, päivitetty 12.6.2020
 

SIIRRETTÄVÄT TOIMITILAT

Kaikki toimitilat siirretään uudelle palvelimelle. Kun siirto alkaa, toimitilapalveluita voi selata, mutta niihin ei voi jättää uusia ilmoituksia. Jos sivuston selaaja yrittää jättää uutta ilmoitusta, tulee hänelle viesti huoltotöiden käynnissäolosta.

Pyydämme kaikkia niitä toimitilapalveluasiakkaita, joiden toimitilapalvelun osoite ei ole muotoa asiakkaantunnus.toimitilapalvelut.fi, toimittamaan oman verkkotunnuksensa ylläpitäjälle palvelun uudet ohjaustiedot (CNAME-/A-tietueen).

Lähetämme uudet ohjaustiedot asiakkaille sähköpostilla. Ohjaustieto tulee päivittää perjantaina 3.1.2020 tai myöhemmin, ei kuitenkaan vielä torstain aikana. Toimitilapalveluun ei voi lisätä uusia ilmoituksia, ennen kuin uusi ohjaustieto on paikoillaan.


SIIRRETTÄVÄT CMS-SIVUSTOT

Siirto koskee vain muutamaa internetsivustoa. Ilmoitamme siirrosta henkilökohtaisesti niille asiakkaille, keitä siirto koskee. Myös heidän tulee päivittää sivustonsa osoitteen ohjaustiedot. Siirron aikana internetsivuston sisältöä voi tarkastella normaaliin tapaan, mutta sisältöä ei tule päivittää. 


Lisätietoa antaa:
Paula Gröhn
paula.grohn@hakosalo.fi
+358 10 231 0567 

 
Päivitetty 12.6.2020