Työnhakijan kortille uusia ominaisuuksia

Julkaistu 27.11.2020
 

Työnhakijan kortille on tehty muutoksia ryhmittelyyn, värimaailmaan sekä tietojen syöttämiseen. Muutosten tavoitteena on helpottaa ja nopeuttaa tietojen kirjausta. 

Eri osioiden tietoja voi muokata kortilta löytyvän Kynä-painikkeen avulla. Samat vaihtoehdot löytyvät myös Muokkaa tietoja -napin kautta.

Työnhakijan Info-laatikkoon on koottu olennaista tietoa työnhakijaan liittyen mm.:

  • Palveluryhmä: Tällä hetkellä työnhakijat voi merkitä johonkin kolmesta palveluryhmästä: Työhön, Koulutukseen ja Yksilöllisesti tuettuihin palveluihin. 
  • Statukset (katso Työnvälitystilaston laatuseloste, kohta 1.2.2.)
  • TMT-tieto (Tuontityökalun avulla järjestelmään tuleva tmt-tieto)

Toimme myös käyttöä helpottavan ”ketjutuksen” työnhakijan palveluiden kirjaamiseen. Jatkossa, kun työnhakija tallennetaan ensimmäisen kerran, järjestelmä kysyy halukkuudesta lisätä työnhakijalle asiakkuus. Vastaavasti asiakkuuden lisäämisen jälkeen pääsee halutessaan automaattisesti lisäämään uutta toimenpidettä ja tämän jälkeen muokkaamaan työnhakijan kokonaistilannetta (eli statusta, palveluryhmää ja TMT-tietoa).

Muokkasimme asiakkuuden ja toimenpiteen lisäysikkunan väritystä vastaamaan niiden värimaailmaa työnhakijan kortilla. Asiakkuuden muokkauksessa päävärinä on oranssi, toimenpiteen muokkauksessa vaaleanvihreä.

 
Päivitetty 27.11.2020