Outlook-synkronointiin parannuksia

Julkaistu 20.1.2021, päivitetty 22.1.2021
 

Olemme parantaneet kaksisuuntaista Outlook-synkronointia. Parannukset koskevat sitä, mitä aktiviteetteja Hakosalosta voi viedä synkronoinnin kautta Outlookiin.

Aiemmin synkronointi on tukenut vain ns. roolittomia aktiviteetteja. Jatkossa on mahdollista viedä Outlookiin myös roolitettuja aktiviteetteja. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että synkronoinnin avulla on mahdollista jatkossa viedä kaikki Hakosalossa olevat aktiviteetit Outlookiin. 

Synkronointiasetukset ovat organisaatiokohtaisia ja asetusten muuttaminen on pääkäyttäjän toiminto. Keskustelkaa siis organisaatiossanne, mitä aktiviteetteja haluatte Outlookiin synkronoitavan. Asetukset päivitetään Ohjauspaneelissa Outlook kalenterisynkronointi -otsakkeen alta kohdassa Organisaation kalenterisynkronointiasetukset. 

Kertauksena vielä synkronisoinnin toimintaperiaate:

  • Kun synkronointi aloitetaan, viedään Hakosalosta Outlookiin synkronoinnin aloitushetkestä aktiviteetit 14 vuorokautta taaksepäin ja kaikki tulevaisuudessa olevat aktiviteetit. 
  • Outlookista tuodaan Hakosaloon tapahtumat 14 päivää taannehtivasti ja 2 vuotta eteenpäin. Tämän lisäksi, jos Outlookissa muokkaa historiassa olleita tapahtumia (jotka on jo synkronoitu Hakosaloon), alle 30 päivää vanhojen tapahtumien muokkaukset päivittyvät myös Hakosaloon. 
  • Aktiviteeteista siirtyy Hakosalosta Outlookiin otsikko ja Outlook-kuvausteksti.

Mikäli tarvitset lisätietoa tai apua asetusten laitossa, ole yhteydessä Helpdeskiimme, p. 010 231 0560 tai helpdesk@hakosalo.fi

 
Päivitetty 22.1.2021