Yrityksen perustaminen -aktiviteetin lisäasetukset

Julkaistu 1.10.2021, päivitetty 4.10.2021
 

Alkavat yrittäjät -osioon on tehty uudistus, joka mahdollistaa organisaatiokohtaiset asetukset yrityksen perustaminen -aktiviteettiin. Kyseessä on järjestelmän luoma aktiviteetti, joka luodaan silloin, kun PRH-tuonnin jälkeen alkava yrittäjä kohdistetaan uuteen yritykseen tai vaihtoehtoisesti manuaalisesti yritysidean kortilta. 

Organisaationne on nyt mahdollista valita, merkitäänkö aktiviteettiin automaattisesti jokin palvelupuun oksa, tai merkintäänkö oksaa lainkaan. Lisäksi voitte halutessanne automatisoida sen, että aktiviteettiin kirjautuu automaattisesti oman henkilöstön jäsenet, jotka ovat palvelleet alkavaa yrittäjää. Toiset asiakasorganisaatiomme ovat halunneet käyttää tätä tietoa osana raportointiaan. 

Asetukset pääsette asettamaan Ohjauspaneelista Alkavien yrittäjien luokittelut -otsakkeen alta kohdasta Yrityksen perustaminen -aktiviteetin asetukset. Huomioithan, että toiminto on vain pääkäyttäjille. Mikäli tarvitsette tarkempaa opastusta tai lisätietoa, olkaa yhteydessä Helpdeskiimme. 

 

 

 
Päivitetty 4.10.2021