« Edellinen | Seuraava »

Ohjevideo upotettavaksi toimitilapalveluun: Kohteen lisääminen ilman kirjautumista

Julkaistu 11.1.2022
 

Olemme toteuttaneet ohjevideon sellaisille toimitilapalvelun käyttäjille, jotka jättävät kohteita palveluun ilman kirjautumista.

Voit halutessasi upottaa videon toimitilapalveluunne esimerkiksi "Vinkkejä ilmoituksen jättämiseen" tai " Tietoa ja palaute" -sivulle, tai muuhun sopivaan sijaintiin (sinulla tulee olla pääkäyttäjän oikeudet). Video sijaitsee YouTubessa ja sen kuvaukseen on lisätty hyödyllisiä aikamerkkejä.

Videossa käydään läpi myös kohteen muokkauslinkin tilaus. Jos toimitilapalvelustanne puuttuu kyseinen tilauslomake, niin ota yhteyttä Hakosalo Helpdeskiin (helpdesk@hakosalo.fi) ja me hoidamme lomakkeen lisäyksen. Lisäksi kannattaa huomioida, että videossa neuvotaan siirtymään lomakkeelle sivuston alalaidasta löytyvän linkin avulla. Lisää linkki alalaitaan tarvittaessa.

VIDEON UPOTTAMINEN TOIMITILAPALVELUUN

1. Siirry YouTubeen videon sivulle ja valitse videon alta kohta "Jaa".


2. Klikkaa avautuvasta näkymästä kohtaa "Upota".


3. Klikkaa "Kopioi". Tämä tallentaa tarvittavan koodin leikepöydällesi odottamaan liittämistä.


4. Kirjaudu toimitilapalveluun ja siirry sille sivulle, jolle haluat lisätä videoupotuksen.


5. Klikkaa sivun sisältöä, jolloin editointi aktivoituu. Valitse editorin valikosta "Näytä" ja avautuvasta pudotusvalikosta "Lähdekoodi".


6. Liitä YouTubesta kopioimasi koodi haluamaasi kohtaan ja klikkaa "Tallenna".


7. Muista klikata vielä lopuksi editorin Tallenna-painiketta, jotta muutokset tallentuvat sivulle. Sen jälkeen voit poistua näkymästä tai jatkaa sivun editointia normaaliin tapaan.

 

 
Päivitetty 11.1.2022