Hakosalo Asiakkaan etusivulla aktiviteettilistauksissa uusia merkintöjä

Julkaistu 20.8.2019
 

Perjantaina 16.8.2019 tehdyssä päivityksessä osalle käyttäjistä ilmestyi Hakosalo Asiakkaan etusivun aktiviteettilistauksiin uusia merkintöjä.

Merkinnät tulivat automaattisesti käyttöön sellaisille organisaatioille, jotka käyttävät Asiakasta useammassa eri roolissa (työllisyys, elinkeino, alkavat yrittäjät, kunta, oppilaitos). Merkintöjen avulla käyttäjä voi tunnistaa heti, missä roolissa aktiviteetti on kirjattu ja onko sen sisältö käyttäjälle tarjolla.


ROOLIMERKINTÄ JA LUKKO KERTOVAT SISÄLLÖN SALAUKSESTA

Käytännössä kaikki sellaiset aktiviteetit, jotka on kirjattu joko perusroolissa tai samassa roolissa/rooleissa missä käyttäjä toimii, näkyvät käyttäjälle normaaliin tapaan. Nämä aktiviteetit sisältöineen ovat siis vapaasti käyttäjän tarkasteltavissa ja muokattavissa. Sen sijaan jos aktiviteetti on kirjattu eri roolissa, missä käyttäjä toimii, sen sisältö salataan automaattisesti. Tällöin käyttäjä näkee kaksi uutta merkintää aktiviteetin kohdalla:

1. Värillisellä pohjalla olevan roolimerkinnän, mikä kertoo siitä, missä roolissa aktiviteetti on kirjattu (missä roolissa toimiville aktiviteetin sisältö on julkinen)

2. Lukkomerkinnän, mikä taas symbolisoi sitä, että kyseisen aktiviteetin sisältö on käyttäjältä salattuMUISTATHAN TÄMÄN

Aktiviteetin aika, paikka, otsikko ja osallistujat ovat aina kaikille organisaation käyttäjille julkisia tietoja! Älä siis kirjaa edellämainittuihin kenttiin mitään salattavaa sisältöä.

 
Päivitetty 20.8.2019