HakosaloCRM:n kehitystä, maaliskuu 2020

Julkaistu 25.3.2020
 

Maaliskuun päivitys koostui pääasiassa jo olemassa olevien toimintojen parannuksista.

Sisällys
 

  • Vaihtoehtoinen sähköpostiosoite henkilölle
  • PRH-tuonnin virheellisen vuosiluvun korjaus
  • Netbox-rajapintaan sijaintikunnan lisäys
  • Etusivun widgettien poiston aiheuttaman virhetilanteen korjaus


Vaihtoehtoinen sähköpostiosoite henkilölle

Aikaisemmin henkilön kortilla on voinut antaa henkilölle vain yhden sähköpostiosoitteen. Nyt henkilön kortilla on mahdollisuus myös vaihtoehtoisen sähköpostiosoitteen lisäämiseen. Muutoksen on tarkoitus vähentää tuplahenkilökorttien syntymistä mm. silloin, kun henkilö osallistuu Hakosalon kautta hallinnoitavaan tilaisuuteen henkilökohtaisella sähköpostillaan.

PRH-tuonnin virheellisen vuosiluvun korjaus

PRH-tuonnissa näkyi erheellisesti tietojen tuonnin vuosilukuna 2019. Nyt myös PRH-tuonti on tuotu tälle vuosikymmenelle ja kohdassa näkyy oikea vuosiluku. Yritysten tuontitietoihin on tallentunut koko ajan oikea vuosi.


 

Netbox-rajapintaan sijaintikunnan lisäys

HakosaloCRM:ään voidaan uutta yritystä luodessa tuoda yritystiedot esimerkiksi Netboxista rajapinnan kautta. Rajapinta ei ole tähän asti tuonut sijaintikuntatietoa. Sijaintikunta on kuitenkin merkittävä tieto mm. silloin, kun tietoja on tarkoitus näyttää julkisessa yritys- ja palveluhakemistossa. Nyt tietojen tuonti tuo myös sijaintikuntatiedon.


Etusivun widgettien poiston aiheuttaman virhetilanteen korjaus

HakosaloCRM:n etusivulla näkyvät widgetit ovat personoitavissa, mutta kaikkien widgettien poistaminen samanaikaisesti aiheutti virhetilanteen. Virhe on korjattu.

 
Päivitetty 25.3.2020