Kehitys tiedottaa - kesäkuu 2021

Julkaistu 2.7.2021
 

Kesäkuussa kehityksen työpöydällä oli Hankkeet ja projektit, Alkavat yrittäjät sekä Työllisyyspalvelut. Näiden lisäksi tehtiin parannuksia Kyselytyökaluun sekä yleisesti CRMään. 

Alkavien yrittäjien osalta tehtiin parannuksia alkavan yrittäjän ja uuden yrityksen "mätsäämiseen". Jatkossa järjestelmä ehdottaa yhdistettäväksi myös niitä alkavia yrittäjiä, joilta puuttuu yritysidea. Tämä helpottaa käyttöä, jos yritysidea on jäänyt epähuomiossa kirjaamatta. Järjestelmä ohjaa käyttäjää luomaan yritysidean, jonka jälkeen alkavan yrittäjän voi mätsätä yritykseen. Mätsäysluetteloon tuotiin näkyviin myös alkavan yrittäjän toinen nimi (tieto on informatiivinen eikä sitä käytetä mätsäystekijänä). 

Hankkeiden ja projektien osalta järjestelmä kehittyi runsaasti kesäkuun aikana. Hankkeiden ja projektien kentät tuotiin dynaamisiksi, eli organisaatiot voivat itse määritellä mitä kenttiä uuden hankkeen lisäyksessä on käytössä sekä niiden vaihtoehdot. Hankekortilla oleva hanketuloste valmistui, siihen lisättiin myös päivämäärärajaus, jonka avulla saa helposti raportin hankkeen tilasta. Lisäksi hankekortille tuotiin aktiviteetit-välilehti. 

Kyselytyökalun osalta teimme kesäkuun aikana pieniä ulkoasullisia viilauksia ja parannuksia sekä vaihdoimme julkisen linkin paikan. 

Työllisyyspalveluiden osalta aloitimme työnhakijan ulkoisen lomakkeen uudistusta, lomake päivitetään tuotantoon elokuussa. Uudistukseen liittyy työnhakijan osaamiskenttien konversio, joka tehdään heinäkuun alussa. Heinäkuussa koodaamme muutaman käsiparin voimin ja elokuun alussa palaamme kesälomalaitumilta täydellä tiimillä. 

 
Päivitetty 2.7.2021