Hakosalo-palvelun sähköposti-integraatiossa käytettävät sähköpostiosoitteet muuttuvat, vanhat osoitteet käytössä 28.2.2022 asti

Julkaistu 15.2.2022, päivitetty 28.2.2022
 

Palveluntarjoajavaihdoksen vuoksi tulemme muuttamaan sähköposti-integraatioissa hyödynnettäviä teknisiä sähköpostiosoitteita.

Jatkossa sähköpostit ovat muotoa yritystunnus@send.hakosalo.fi (ennen yritystunnus@yrinet.fi). Uudet sähköpostiosoitteet toimivat jo, mutta vanhoja voi käyttää niiden rinnalla 28.2.2022 asti. Huomaathan, että kyseisen päivämäärän jälkeen Hakosalo-palvelu ei ota vastaan vanhoihin osoitteisiin lähetettyjä sähköposteja, eikä niitä voida edelleenohjata uuteen osoitteeseen. Vaihda siis jo nyt uusi sähköpostiosoite osoitekirjaasi ja muistuta asiasta myös kollegoitasi!

Mistä on kyse?

Hakosalo-palvelun käyttäjien sähköpostiliikenteen CRM-kirjaustyötä on helpotettu sähköposti-integraation avulla. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kun lähetät sähköpostin asiakkaallesi, voit liittää piilokopiokenttään teknisen edelleenlähetysosoitteen. Tämä sähköpostiosoite ohjaa lähetettävän sähköpostin Hakosalo-palveluun, jossa se kirjautuu vastaanottajan kortille sähköpostiosoitteen perusteella.

Integraation toiminta perustuu kahteen sääntöön:

1) Lähettäjän sähköpostiosoite tulee kuulua Hakosalo-palvelun käyttäjälle

2) Vastaanottajan sähköpostiosoite tulee löytyä Hakosalo-palvelusta henkilöltä

Jos ensimmäinen ehto ei täyty, sähköpostia ei oteta vastaan Hakosalo-palvelussa. Jos taas toinen ehto ei täyty, sähköposti kirjautuu Hakosalo-palveluun, mutta jää sähköposti-integraation tarkistuslistalle odottamaan jatkokäsittelyä. Tarkistuslistalta sähköpostin voi poistaa lisäämällä puuttuva käyttäjä/sähköpostiosoite Hakosalo-palveluun ja ripustamalla sähköpostin oikealle henkilölle.

Lisätietoa:
Hakosalo Helpdesk
helpdesk@hakosalo.fi

Katso myös ohje:
Sähköposti-integraatio

 
Päivitetty 28.2.2022