Uutiskirjeen tekniseen lähetykseen on tulossa muutoksia ensi viikolla - "Behalf of" teksti on mahdollista saada pois

Julkaistu 18.6.2020
 

Julkaisemme ensi viikolla päivityksen, joka parantaa uutiskirjeen läpimenoa vastaanottajan sähköpostin pääasialliseen postilaatikkoon.

Muutos koskee uutiskirjeen teknistä lähettäjää. Vaikka uutiskirjeen lähetystilanteessa on voitu määritellä haluttu sähköpostiosoite uutiskirjeen lähettäjäksi, ovat kaikki uutiskirjeet lähteneet teknisesti verkkotunnuksesta asiakasuutiskirje.hakosalo.fi.

Osa uutiskirjesovelluksista antaa ristiriidan huomatessaan ilmoituksen, kuten tekstin "lähettäjä ei ole välttämättä se, kuka väittää olevansa". Uutiskirjeissä näkyy myös lähettäjän yhteydessä teksti "lähetetty verkkotunnuksen asiakasuutiskirje.hakosalo.fi kautta" tai englanninkielinen "behalf of" -vastine.

Ristiriita aiheuttaa toisinaan myös sen, että sähköpostiohjelma ohjaa viestin pääasiallisen postilaatikon sijaan esim. tarjouksien tai roskapostien puolelle.

Uuden lähetystavan käyttöönotto vaatii toimenpiteitä asiakkailtamme. Otamme yhteyttä uutiskirjeasiakkaisiimme päivityksen julkaisun jälkeen. Lisätietoa aiheesta saat heinäkuusta alkaen helpdeskiltämme.

Hakosalo Helpdesk
helpdesk@hakosalo.fi
Puh. 010 231 0560

Avoinna klo 8-16 (heinäkuussa klo 9-14)

 
Päivitetty 18.6.2020