Tärkeää tietoa uutiskirjeen ylläpitäjille tiistaina 23.6. tehtävästä päivityksestä

Julkaistu 22.6.2020
 

Huomio! Päivitys siirretty tiistaille 23.6. iltapäivään (alkuperäinen ajankohta oli maanantaina 22.6. illalla).

Hakosalon uutiskirjeosioon on tulossa päivitys, joka korjaa mm. Outlookissa uutiskirjeen ulkoasussa esiintyneitä ongelmia sekä tekstin muotoilua / muotoilun poistoa koskevia haasteita.

Päivitykseen liittyy myös yksi suuri muutos; uutiskirjeessä käytetty tekstieditori on vaihdettu kokonaan uuteen. Tästä johtuen uutiskirjeiden muotoilut nollautuvat illalla päivityksen yhteydessä. Muutos ei vaikuta asiakkaiden sähköposteissa jo oleviin uutiskirjeisiin, mutta mikäli haluat lähettää saman uutiskirjeen uudestaan, tulee uutiskirjeen ulkoasu tarkistaa ennen lähetystä. Välitäthän tietoa asiasta myös oman organisaatiosi muille uutiskirjeiden ylläpitäjille.

Pahoittelemme päivityksestä aiheutuvaa haittaa.

Huomio! Tällä viikolla tulemme julkaisemaan myös toisen päivityksen, jonka myötä uutiskirjeen tekniseksi lähettäjäksi on mahdollista vaihtaa organisaationne verkkotunnus. Muutoksen jälkeen uutiskirjeet eivät enää ohjaudu niin helposti esimerkiksi tarjousten tai roskapostien puolelle ja niistä poistuvat "behalf of" / "lähetetty verkkotunnuksen X kautta" -tekstit.

Ystävällisin terveisin,
Hakosalon kehitystiimi

 
Päivitetty 22.6.2020