Novago Yrityskehitys: Ideat päästetään valloilleen GAME of IDEAS -kilpailussa 24.9.

Julkaistu 26.8.2019
 

Länsi-Uudellamaalla Novago Yrityskehitys Oy järjestää ensimmäisen GAME of IDEAS yritysideakilpailun Raaseporin linnassa 24.9.2019, klo 17 - 21. 

Paikalla on neljä bisnesenkeliä, jotka ovat varautuneet sijoittamaan uusiin, lupaaviin ja mielenkiintoisiin ideoihin. Yrityksille, joilla on erinomainen idea, ja jotka tarvitsee resursseja sen toteuttamiseen, tämä on oiva mahdollisuus!

Yritykset saavat mahdollisuuden esittää liikeideansa bisnesenkelille, jotka odottavat saavansa investoida yrityksiin ja ideoihin, joilla katsovat olevan reilusti kasvupotentiaalia. Mukaan pääsee enintään 10 yritystä ja valitulla kilpailijalla on 12 minuuttia aikaa vakuuttaa linnan bisnesenkelit ideastaan. Investointimahdollisuuden lisäksi bisnesenkelit tulevat kruunaamaan voittajat neljässä eri kategoriassa; houkuttelevin investointi (isot ja pienet yritykset), vahvin tiimi sekä lupaavin liikeidea.

Lisätietoa yritysideakilpailusta löytyy Novagon sivulta www.novago.fi/goi 
Lisäksi Novagon toimitusjohtaja Tom Gammals, 050 911 1866, vastaa mielellään lisätiedusteluihin!

Tule yleisöksi mutta ole nopea - paikkoja on rajoitetusti! 
Myös ilman uutta yritysideaa on tervetullut yleisöksi seuraamaan kilpailua Raaseporin linnaan - ilmoittaudu tästä linkistä: https://bit.ly/2ZoPk5P

Luvassa on kilpailun lisäksi myös keskiaikaista ohjelmaa. Linnan ritarina ja tilaisuuden juontajana toimii Reidar Wasenius. Tilaisuus on maksuton sekä kilpialijoille että yleisölle.

Kilpailun näyttämöön voi tutustua tästä:
https://www.visitraseborg.com/fi/nae-koe/linnat-ruukit/raaseporin-linna/

Novago Yrityskehitys Oy on kuntaomisteinen (Hanko, Inkoo, Lohja, Raasepori ja Siuntio) kehitysyhtiö, jonka tehtävänä on kehittää ja tukea paikallista yrityselämää. Novago auttaa sekä yrittäjyyttä harkitsevia että jo yrittäjinä toimivia. Novago neuvoo mm. miten perustetaan yritys, miten kehitetään toimintaa, kansainvälistytään tai haetaan rahoitusta. Novago neuvoo myös, miten tulisi toimia, jos törmää ongelmiin.

Lue lisää: http://www.novago.fi/goi


Asiakkaamme voivat julkaista mielenkiintoisia artikkeleita muiden nähtäväksi Artikkelit-sivullamme. Hakosalo Asiakkaan lisäksi jaamme artikkeliin liittyvää sisältöä mahdollisuuksien mukaan myös Facebook-sivullamme.

 
Päivitetty 26.8.2019