« Edellinen | Seuraava »

Yksityisyrittäjien toimintatuki

Julkaistu 1.4.2020
 

Hakosalo on saanut asiakkailtaan lukuisia yhteydenottoja työ- ja elinkeinoministeriön ilmoittamaan yksityisyrittäjien toimintatukeen liittyen. Olemme aloittaneet valmistelut, jotta hakemukset saadaan sähköisen lomakkeen avulla suoraan HakosaloCRM-järjestelmään.

Tässä vaiheessa ei vielä ole tarkempaa tietoa käytännön yksityiskohdista. TEM on arvioinut, että hakuprosessi voisi käynnistyä kahden viikon sisällä.

Tukiin liittyvä päätöksenteko on kuntien vastuulla. Kehittämisyhtiöt ja kuntien elinkeinotoimet puolestaan tuntevat parhaiten alueen yrittäjäkentän. Hakosalo tarjoaa alustan, jonka avulla tiedot voidaan ottaa vastaan ja esikäsitellä. Tämän jälkeen käsitellyt tiedot ohjataan edelleen kuntiin päätöksentekoa varten.

Palvelun hinnoittelu tarkentuu myöhemmin, kunhan kokonaisuudesta saadaan lisätietoa. Tiedotamme sen jälkeen lisää aiheesta.

Yhteydenotto

Mikäli olette alustavasti kiinnostuneita palvelusta, niin olettehan yhteydessä meihin yhteydenottolomakkeemme kautta. Toivomme että asiakkaamme koordinoivat yhteydenotot niin, että samasta organisaatiosta ei tule lukuisia yhteydenottoja.

Huom! Tarjoamme jatkossa myös yritysten Talousdatan suoraan HakosaloCRM-järjestelmään. Jos olette kiinnostuneita myös tästä, niin ilmoitattehan asiasta lomakkeella. Otamme teihin sen jälkeen yhteyttä.

Siirry yhteydenottolomakkeelle

 
Päivitetty 1.4.2020