Uusi koodisankari esittäytyy

Julkaistu 24.9.2020, päivitetty 29.9.2020
 

Saimme syyskuun puolivälissä joukkoomme uuden koodarin, Samu Peltolan. Hän aloitti 15.9. sovellussuunnittelijana Hakosalon kehitystiimissä.

Samu valmistui Tampereen ammattikorkeakoulusta tieto- ja viestintätekniikan insinööriksi tänä kesänä ja onnistuimme nappaamaan hänet joukkoomme.

Raumalaislähtöinen Samu on päässyt heti kiinni töihin pääarkkitehtimme Jussi Laitisen koodikoulun materiaaleihin perehtymällä. 

"Opittavaa täällä käytetyistä teknologioista ja ohjelma-arkkitehtuureista on paljon, mutta samankaltaisia asioita on käytetty niin koulussa kuin omissa projekteissa, joten mahdollisuudet oppimiseen kyllä löytyy ja hyvät materiaalit on auttanut alkuun pääsemisessä. Monia asioita on vaikea oppia ilman kunnon ympäristöjä kuten laajat tietokannat ym. joita itsenäisesti ei noin vaan laiteta pystyyn, joten olen kiitollinen, että minulle on annettu mahdollisuus työskennellä ja oppia täällä", Samu kommentoi.

Samun perehdyttämisestä vastaa Jussi yhdessä kehityspäällikkö Maija Pietilän kanssa.

Samulta kysellessä tunnelmia uuden työpaikan tiimoilta, on vastausta mukava lukea: 

"Arvostan, että työsuhdetta on ajateltu pitkällä tähtäimellä ja ajateltu työntekijää sijoituksena eikä vain työvälineenä. Työympäristö ja työkaverit on ollut positiivinen yllätys ja toivon, että opin nopeasti, jotta pääsen mukaan rutiiniin ja antamaan oman panokseni Hakosalon kehittämiseen."

Koko Hakosalon väki toivottaa Samun lämpimästi tervetulleeksi!

 
Päivitetty 29.9.2020