« Edellinen | Seuraava »

Hiljaisen kohteen ilmoittaminen toimitilapalveluun

 

Kaikki sellaiset käyttäjät, joilla on tunnukset toimitila- ja tonttipalveluun, voivat lisätä palveluun hiljaisia kohteita. Hiljaisilla kohteilla tarkoitetaan sellaisia kohteita, joille etsitään vuokraajaa tai ostajaa ilman, että kohteita ilmoitetaan julkisesti tarjolle. Kohteesta tehtyä ilmoitusta voidaan kuitenkin jakaa linkin avulla potentiaaliseksi koetuille vuokraajille tai ostajille.


Hiljaisen kohteen ilmoittaminen

Kohde lisätään palveluun normaaliin tapaan. Ilmoitusta jättäessä kohteen näkyvyyttä määrittelevässä kohdassa valitaan kohteen tyypiksi "Hiljainen" (valinta näkyy vain kirjautuneille käyttäjille). Kun kohde on lisätty, näkyy ilmoitus kohteiden ylläpidossa, mutta ei muualla palvelussa.

 

Hiljaisen kohteen erottuminen kohteiden ylläpidossa

Hiljaisen kohteen tunnistaa ylläpidossa siitä, että sitä ei voi julkaista tai piilottaa julkisesta näkymästä. Kohteen tilana näkyy "Hiljainen" ja termin perässä on painike toiminnoille. Huomaathan, että kohde näkyy kohteiden ylläpidossa muille kirjautuneille käyttäjille samalla logiikalla, mitä muut kohteet. Pääkäyttäjät voivat nähdä kaikki palvelussa olevat kohteet, ylläpitäjät oman organisaationsa käyttäjien kohteet ja peruskäyttäjä vain omat kohteensa.

 

Kohteen jakaminen linkillä

Voit jakaa hiljaisen kohteen kopioimalla ilmoituksen linkin ja jakamalla sen haluamallesi vastaanottajalle. Löydät linkin valitsemalla kohteiden ylläpidosta kohteen kohdalta Toiminnot > Näytä. Tämä toiminto avaa ilmoituksen ruudulle. Kopioi linkki ilmoituksen URL-riviltä ja jaa se haluamallasi tavalla. Kuka tahansa linkin saanut voi nähdä ilmoituksen.

 


Linkin uudelleengenerointi

Jos haluat generoida kohteelle uuden linkin, voit tehdä sen kohteiden ylläpidossa valitsemalla kohteen riviltä Toiminnot > Generoi uusi linkki. Linkin uudelleengeneroinnissa aiemmin luotu ja mahdollisesti jo jaettu linkki lakkaa toimimasta. Löydät uudelleengeneroidun linkin avaamalla ilmoituksen kohdasta Toiminnot > Näytä, ja kopioimalla avautuvalta sivulta linkin URL-riviltä.

 
Päivitetty 18.1.2024