Yksittäisen tietojenpäivityspyyntölinkin lähetys tekstiviestillä

 

Jokaisella Hakosalo-palvelusta löytyvällä yrityksellä on olemassa yrityskohtainen linkki, jota käyttäen yrityksen edustajat voivat päivittää tietojaan suoraan Hakosaloon. Muutokset näkyvät lomakkeen tallennuksen jälkeen välittömästi myös julkisessa yritys- ja palveluhakemistossa, mikäli se on käytössä.

Linkki avaa lomakkeen, jossa yrityksen edustaja näkee yrityksestään aiemmin tallennetut tiedot ja voi halutessaan muuttaa niitä (poikkeuksena yrityksen nimi ja Y-tunnus, jotka eivät ole muokattavissa). Lomakkeella näkyy myös se, mitkä tiedoista näkyvät julkisessa yritys- ja palveluhakemistossa.

Linkkiä voidaan hyödyntää esimerkiksi silloin, jos yritys on ottanut yhteyttä julkisen yritys- ja palveluhakemiston kautta ja pyytänyt tietojen päivitysmahdollisuutta, tai jos yritys on ilmoittanut haluavansa näkyä hakemistossa. Jälkimmäisessä tapauksessa sinun tulee laittaa yritys ensin näkyväksi hakemistoon ja lähettää sen jälkeen yhteyshenkilölle tietojenpäivityspyyntölinkki, jonka avulla hän voi päivittää yrityksen tiedot ajan tasalle.


LINKIN LÄHETYS TEKSTIVIESTILLÄ

1. Siirry sen yrityksen kortille, jolle haluat lähettää tietojenpäivityspyynnön tekstiviestillä


2. Klikkaa yrityksen kortilta painiketta "Muut toiminnot" ja valitse "Lähetä tietojenpäivityspyyntö tekstiviestinä".


3. Valitse haluamasi vastaanottajat (lähetätkö viestin yrityksen, vai yhden tai useamman yhteyshenkilön numeroon) ja klikkaa "Lähetä tekstiviesti". Viestin sisältö on sama, mitä massalähetyksessä. Viestissä näkyvä [url] korvautuu lähetystilanteessa yrityskohtaisella linkillä. Jos organisaatiosi haluaa muutoksia viestin sisältöön, ota yhteyttä Hakosalo Helpdeskiin (helpdesk@hakosalo.fi).


Katso myös:

 
Päivitetty 1.3.2022