Viestintälistan luonti järjestelmän ulkopuolisista sähköpostiosoitteista

 

1. Klikkaa Viestintäryhmät-osion pääsivulla sen viestintäryhmän nimeä, johon haluat luoda yhden tai useamman viestintälistan. 


2. Klikkaa avautuvasta näkymästä painiketta "Lisää uusi viestintälista".


3. Valitse yhteystietojen lähteeksi "Manuaalinen sähköpostien lisäys". 


4. Liitä lisättävät sähköpostit avautuvaan Sähköpostiosoitteet-kenttään. Huomaathan, että jos kopioit sähköposteja esimerkiksi Excelistä tai nettisivuilta, ei sinun tarvitse poistaa kopioinnissa mahdollisesti mukana tulevaa muuta sisältöä. Palvelu tunnistaa sähköpostiosoitteet muun sisällön seasta.

5. Klikkaa painiketta "Lisää sähköpostit".


6. Palvelu listaa kaikki tunnistetut sähköpostiosoitteet. Voit halutessasi jättää osan sähköposteista lisäämättä poistamalla valinnan sähköpostiosoitteen kohdalta. Kun olet tyytyväinen lisättävien sähköpostiosoitteiden listaan, klikkaa painiketta "OK".


7. Klikkaa vielä lopuksi painiketta "Tallenna". Tallennuksen yhteydessä järjestelmä tarkastaa, löytyvätkö sähköpostit jo entuudestaan henkilökorteilta. Jos osumia löytyy, näyttää palvelu viestintäryhmässä "Luettelo kaikista yhteystiedoista" -välilehdellä henkilön sähköpostiosoitteen lisäksi myös muita henkilökortin tietoja.


8. Tallennuksen jälkeen sinut siirretään viestintäryhmän pääsivulle, jossa näkyvät kaikki ryhmään kuuluvat viestintälistat. Jos haluat muokata luomaasi listaa, voit tehdä sen rivin lopussa olevasta kynäkuvakkeesta.
Katso myös:

Viestintäryhmien synkronointi Lianaan

 
Päivitetty 2.11.2022