« Edellinen | Seuraava »

1. Kohteen perustiedot ja näkyvyyden ajastus

 

Ensimmäisellä välilehdellä syötetään kohteen perustiedot ja valitaan, mistä päivämäärästä alkaen ja mihin päivämäärään loppuen kohde on julkisesti näkyvissä.

Kohdetyyppi
Valitse kohteen päätyyppi (esim. tontti tai toimitila). Kohdetyypin valittuasi alle avautuu lista tarkemmista kohdetyypeistä.

Tarkemmat tyypit
Jos valitsit edellisessä kohdassa kohdetyypiksi esim. toimitilan, tässä kohdassa voit valita yhden tai useamman alatyypin kohteelle (esim. liiketila, toimistotila, tuotantotila).

Pinta-alan tyyppi
Päätä ensin, haluatko ilmoittaa pinta-alan tarkkana lukuna, vai vaihteluvälinä (min ja max -arvot).

Pinta-ala
Anna kohteen pinta-ala neliömetreinä. Jos alue sisältää eri kokoisia alueita, syötä koko alueen pinta-ala ja tee tarkempi erittely tekstimuodossa lisätietoihin.

Osoite
Syötä kohteen osoite

Postinumero ja kunta
Kun aloitat kohteen postinumeron kirjoittamisen, palvelu ehdottaa sinulle vaihtoehtoja ennakoivan tekstinsyötön avulla. Kun valitset postinumeron, palvelu täydentää paikkakunnan. Samalla osoitekentän viereen ilmestyy Google Maps -karttaupotus. Jos kartta ei kohdistu oikein (esim. osoite on niin uusi, ettei sitä vielä ole annettu Google Mapsille), voit hyödyntää karttaupotukselle annettavaa erillistä karttaosoitetta kartan kohdistamiseen.

Kauppatapa (vuokrattavana, myytävänä)
Haluatko vuokrata vai myydä kohteen, vai ehkä molempia? Valitse sopivat vaihtoehdot. Kun valitset kauppatavan, avautuu sen alle hintakenttä.

Hinnan lisätiedot (Sis. alv / Ei sis. alv / Ei alv-velvollinen / Ei alv-tietoa)
Sisältääkö hinta arvonlisäveron vai ei? Onko hinta alvonlisäverovelvollinen vai eikö tietoa ole edes olemassa? Valitse sopivat vaihtoehdot.

Lyhyt kuvaus
Tämä kenttä on tarkoitettu kohteen tekstimuotoiselle, markkinointihenkiselle kuvaukselle. Huomaathan, että voit lisätä kohteelle tarkempia tietoja Lisätietoja-välilehdellä.

Julkaisupäivä
Valitse ilmoitukselle julkaisupäivä. Palvelu tarjoaa oletuksena nykyhetkeä.

Vanhenemisaika
Valitse ilmoitukselle vanhenemispäivämäärä. Viikkoa ennen kohteen vanhenemista saat sähköpostiisi ilmoituksen ja linkin kohteen näkyvyysajan jatkamiseen. Mikäli et halua jatkaa kohteen näkyvyyttä, voit jättää reagoimatta ilmoitukseen. Kun kohteen näkyvyysaika päättyy, kohde muuttuu ei-julkiseksi. Kohde ei kuitenkaan poistu pysyvästi palvelusta, vaan löydät sen jatkossa kirjautumisen jälkeen omien kohteittesi ylläpidosta.

 
Päivitetty 4.6.2021