Uutiskirjekansion luonti

 

1. Siirry HakosaloCRM:n päävalikosta kohtaan "Uutiskirje (Beta)"

2. Klikkaa välilehteä "Uutiskirjekansiot"


3. Klikkaa painiketta "Luo uusi uutiskirjekansio"4. Anna kansiolle nimi aiheen mukaan (esim. "Maikkalan yrityskirje", "Sidosryhmäkirje").

5. Jos haluat lisätä kansion tilattavaksi esim. internetsivuiltanne tai uutiskirjeen lopussa olevasta linkistä, anna kansiolle julkinen nimi. Ajattele nimeämistä kohdeyleisön näkökulmasta. Julkinen nimi voi myös olla sama, mitä kansion nimi.

6. Tässä kohdassa valitset sen, voiko kansiota tilata esim. internetsivuiltanne tai uutiskirjeen lopussa olevasta linkistä. Esimerkiksi sidosryhmäviestintään käytetty uutiskirje saattaa olla sellainen, että et halua laittaa sitä julkisesti tilattavaksi.

7. Kansion kuvaus on sinua ja kollegoitasi varten. Teksti ei näy julkisesti.

8. Kansion lähetysdomainilla tarkoitetaan sitä verkkotunnusta, josta kyseisen kansion kirjeet oletuksena lähtevät. Verkkotunnus/verkkotunnukset asetetaan palvelun käyttöönottovaiheessa. Jos organisaatiollasi ei sitä kuitenkaan vielä ole, ota yhteyttä Hakosalo Helpdeskiin (helpdesk@hakosalo.fi). Oletuksena lähettäjänä on Hakosalon verkkotunnus, mutta järkevämpää on lähettää kirjeet organisaatiosi verkkotunnuksesta. Lue lisää aiheesta kohdassa "Uutiskirjeen lähetysdomainin määrittely".


8. Klikkaa lopuksi "Luo kansio".

 
Päivitetty 24.5.2021