Yrityksen tiedot julkisessa yritys- ja palveluhakemistossa ja tietojen päivityslomake

 

Jokaisella yritys- ja palveluhakemistossa näkyvällä yrityksellä on oma julkinen sivunsa, josta löytyvät yrityksen perustiedot. Tietoja ylläpidetään Hakosalo-palvelussa. Yrityksen edustaja voi ylläpitää tietoja yritystietojen päivityslomakkeen kautta.

Jos yrityksen edustaja huomaa omalla sivullaan virheellisiä tai puutteellisia tietoja, voi hän tilata sivun alalaidasta itselleen linkin yritystietojen päivityslomakkeelle. Järjestelmä toimittaa hänelle linkin automaattisesti, mikäli hänen antamansa sähköpostiosoite löytyy Hakosalosta yritykseen liitetyltä henkilökortilta joko pääasiallisen, tai vaihtoehtoisen sähköpostiosoitteen kentästä.

Jos järjestelmä ei löydä sähköpostiosoitteelle osumaa, avautuu lomake, jolla yrityksen edustaja voi pyytää linkin ylläpitäjiltä. Tämän jälkeen ylläpitäjä lähettää hänelle linkin lomakkeelle ja luo Hakosaloon henkilökortin seuraavaa kertaa varten. Ylläpitäjän vastuulla on varmistaa, että henkilö yhteystietoineen on se, kuka hän esittää olevansa.


LINKIN PYYTÄMINEN YRITYSTIETOJEN PÄIVITYSLOMAKKEELLE

Jos yrityksen edustaja huomaa yrityksen sivulla päivitettävää, voi hän pyytää linkin yritystietojen päivityslomakkeelle klikkaamalla painiketta "Päivitä yrityksen tietoja".


Painike avaa lomakkeen, johon yrityksen edustajan tulee syöttää oma yritystoimintaan liittyvä sähköpostiosoitteensa.


Jos sähköpostiosoite löytyy Hakosalosta yritykseen liitetyltä henkilökortilta, avautuu ruudulle ilmoitus onnistuneesta sähköpostin lähetyksestä. Yrityksen edustajan antamaan sähköpostiosoitteeseen on samalla hetkellä tullut viesti, joka sisältää linkin päivityslomakkeelle.


Mikäli sähköpostiosoitetta ei löydy Hakosalosta, avautuu ruudulle yhteydenottolomake. Yhteydenottolomakkeen kautta yrityksen edustaja voi pyytää linkkiä ylläpitäjiltä. 


Ylläpitäjä lähettää linkin yrityksen edustajalle manuaalisesti sähköpostilla.


Katso myös:

Linkki yritystietojen sähköiselle päivityslomakkeelle

 
Päivitetty 20.9.2023