« Edellinen | Seuraava »

Luettelot

 

Luetteloiden avulla voit käsitellä ja suodattaa esimerkiksi yrityksiin, henkilöihin tai aktiviteetteihin liittyvää dataa sekä hyödyntää sitä raportoinnissa. Luettelot löytyvät päävalikosta.

Luetteloiden muokkaaminen

 • Luo rajaus. Määrittele ensin luo rajaus -painikkeen kautta se data, mitä haluat käsitellä luettelossa.
   
 • Sarakeasetukset. Sarakeasetuksissa voit muokata luettelon sarakejärjestystä sekä hienosäätää näytettävää tietoa. Raahaa vihreälle alueelle näytettävät sarakkeet ja punaiselle alueelle piilotettavat sarakkeet. Voit hyödyntää piilotettujen sarakkeiden hakua etsiessäsi haluamaasi sarakeotsikkoa.
   
 • Toiminnot. Tallenna rajaamasi tiedot CSV- tai PDF-muotoon tai luo sähköpostilista. Voit myös halutessasi tallentaa pohjan tallennettuihin raportteihin ja hyödyntää sitä myöhemmin.
   
 • Palauta oletusasetukset. Tyhjennä tekemäsi luettelomuutokset.
   
 • Sarakeotsikot (huom. ei muokkaustilassa). Sarakeotsikoita klikkaamalla löydät lisää kyseisen sarakkeen toimintoja. Esimeriksiksi jos luettelossasi näkyy sijaintikunta-sarake ja klikkaat sen otsikkoa, voit tarkastella sitä, miten luettelon organisaatiot jakautuvat sijaintikunnittain.
   

Yritysten sijaintikuntajakauma. Tarkastellaksesi yritystietoja kuntakohtaisesti klikkaa kunnan nimeä.


Tallennetut raportit

Tallennetuilla raporteilla tarkoitetaan muokattuja luettelopohjia, jotka on tallennettu myöhempää käyttöä varten. Jos haluat esimerkiksi raportoida kuukausittain sitä, miten monta  julkista organisaatiota Helsingin alueella on, voit rajata yritysluetteloa julkisuuden ja sijaintikunnan perusteella ja tallentaa pohjan tallennetuksi raportiksi. Raportin sarakkeet pysyvät aina samana, mutta sisältö elää Hakosalo Asiakkaaseen kirjattujen tietojen perusteella. Sinun ei siis tarvitse päivittää raporttia erikseen, vaan se näyttää aina reaaliaikaista tietoa.

Tallennettuja raportteja voidaan luoda millä tahansa luettelosivulla ja valmiit raporttipohjat löytyvät päävalikon välilehdeltä "Raportit".
 

Vinkki: Palvelu muistaa edellisellä kerralla tekemäsi rajaukset. Muista siis tyhjentää rajaustekijät jos aloitat uuden rajauksen. Voit myös tallentaa suosikirajauksesi tallennetuiksi raporteiksi ja linkittää ne omalle etusivullesi.
 
Päivitetty 12.5.2020