Outlook

 

Kirjaudu ensin HakosaloCRM:än ja siirry päävalikosta Kalenteri-välilehdelle. Klikkaa kalenterin oikeasta yläkulmasta "Tilaa kalenteri" -linkkiä ja kopioi oman nimesi perässä oleva ical-osoite.


Avaa seuraavaksi Outlook. Valitse ylhäältä ensimmäinen välilehti, "Tiedosto", jonka jälkeen alla oleva näkymä avautuu. Valitse Tiedot > Tiliasetukset ja avautuvasta valikosta vielä uudestaan "Tiliasetukset...".


Valitse avautuvasta ikkunasta välilehti "Internet-kalenterit". Klikkaa kohtaa "Uusi", jolloin alla oleva pieni pop-up -ikkuna avautuu. Liitä pop-upiin äsken HakosaloCRM:stä kopioimasi osoite ja klikkaa "Lisää"-painiketta.


Voit halutessasi nimetä kansion selkokieliseksi, antaa sille kuvauksen ja päättää, noudetaanko kalenterimerkkinnän liitteet Outlook-kalenteriisi. Valitse sitten ok. Seuraavassa näkymässä kalenterisi tilana on "odottaa". Kilkkaa kyseisen ikkunan alakulmasta painiketta "Sulje".

Kalenterisynkronointi on nyt valmis.


KALENTERINÄKYMÄ OUTLOOKISSA

1. Voit tarkastella kalenteriasi Outlookin alalaidan kalenterikuvakkeen kautta.

2. Vasemmasta laidasta voit valita, mitä kalentereita näymässä näytetään.

3. Voit selata eri kalentereita klikkaamalla välilehtiä.

4. Jos haluat olla varma, että kalenterissasi on kaikki uusimmat merkinnät, voit hakea viimeisimmän infon "Lähetä tai vastaanota" -välilehdeltä klikkaamalla kohtaa "Lähetä/vastaanota kaikki kansiot".

 
Päivitetty 2.6.2021