« Edellinen | Seuraava »

Liveraportointi

Julkaistu 7.7.2022, päivitetty 8.7.2022
 

Hakosalo-järjestelmä sisältää Liveraportointi-työkalun, jonka avulla eri osa-alueiden dataa voidaan raportoida monipuolisesti. Käyttäjä voi tallentaa raportin, valita tarkastelujakson, rajata raportointia eri vaihtoehdoilla sekä valita näytettävän sisällön. Raporttien numerot toimivat porautuvina, joten niiden avulla tulosjoukkoa voidaan selata napinpainanalluksella luetteloissa.

 

1. Raportin tiedot

Käyttäjä voi nimetä raportin ja valita kenelle raportti näkyy (Huom! raporttia ei ole pakko tallentaa, vaan voi siirtyä suoraan eteenpäin ja selata tilastoja ilman tallennusta)

2. Valitse tarkastelujakso

Käyttäjä voi valita miltä aikajaksolta dataa näytetään

3. Rajaus

Raporttia voi rajata eri vaihtoehtojen avulla, esim. vain tietyn Sijaintikunnan mukaan.

4 Valitse raportin kategoriat (sivun alalaita)

Yksittäiset taulukot ja graafit kuuluvat omiin kategorioihinsa. Näkyviin voi valita tietyt kategoriat tai kerralla kaikki kategoriat. Yksittäisiä kategorioita voidaan myös poistaa näkyvistä (vihreät ovat valittuna, punertavat ovat valittavissa). Kategorioiden järjestystä voi myös vaihtaa.

5. Näytettävät taulukot (oikea palsta)

Oikeassa palstassa näkyy kategoriat valitussa järjestyksessä sekä kunkin kategorian sisältämät yksittäiset taulukot. Yksittäisten taulukkojen järjestystä voidaan muuttaa raahaamalla. Painettaessa yksittäistä taulukkoa, voidaan sen näkyvyys poistaa ja uudelleen painettaessa palauttaa (painetaan ympyräsymbolia oikeassa reunassa).

Esikatselu

Kohdan viisi yläreunassa on Esikatselu-näppäin. Kun tätä painetaan, avautuu varsinainen raportti. Taulukoiden luvuista voi porautua luetteloihin tarkastelemaan tarkempia tietoja. Voit myös palata takaisin editoriin tekemään uusia valintoja.

 
Päivitetty 8.7.2022