Lähetteet

 

LÄHETTEEN LUONTI JA LÄHETYS

Huomaathan, että ensin luodaan lähete. Sen jälkeen voit lähettää lähetteen järjestelmästä sähköpostilla alkavalle yrittäjälle ja/tai asiantuntijalle tai tulostaa lähetteen asiakkaalle mukaan annettavaksi. 

1. Mene ensin sen alkavan yrittäjän kortille, jolle haluat luoda lähetteen. Voit hakea alkavaa yrittäjää esimerkiksi Hakosalo-palvelun etusivun ylälaidan hakupalkin kautta. Vaaleansininen kuvake henkilön nimen edessä kertoo henkilökortin kuuluvan alkavalle yrittäjälle. Samalla henkilöllä voi olla myös toinen henkilökortti yrityksen yhteyshenkilönä (oranssi kuvake).


2. Klikkaa avautuvasta ikkunasta painiketta "Siirry", jonka jälkeen sinut siirretään henkilön isolle kortille.

3. Valitse kortilta Lisää > Lisää lähete.


4. Täytä lähetepohja huolellisesti. Lähetepohjan täyttäminen ja tallentaminen ei vielä lähetä viestiä (poikkeuksena Tiedoksi-osioon valitut henkilöt, joille viesti lähtee lähetteen tallennuksen yhteydessä).


5. Kun olet tallentanut lähetteen ja haluat lähettää sen sähköpostilla esimerkiksi alkavalle yrittäjälle ja/tai asiantuntijalle, klikkaa lähetteen alareunasta painiketta "Sähköpostin lähetys".


6. Valitse näkymästä ne henkilöt, joille haluat lähettää lähetteen (Lähetä-valinta). Muokkaa vielä tarvittaessa viestien sisältöjä. Huomaathan, että asiantuntijalle lähtevä viesti voi olla sisällöltään erilainen, mitä esimerkiksi alkavalle yrittäjälle lähtevä. Viestipohjia pääset tarvittaessa päivittämään ohjauspaneelista. Voit halutessasi tarkastella lähetesähköpostien tietoja yksi osio kerrallaan. Voit avata tai sulkea osion klikkaamalla värillistä otsikkopalkkia.

7. Klikkaa lopuksi "Lähetä sähköposti valituille".

 
Päivitetty 4.1.2023