Toimitila- ja tonttipalvelu

 

Toimitila- ja tonttipalvelussa voi asetuksista riippuen ilmoitta alueen vapaita toimitiloja, tontteja, etätyötiloja, kokous- ja juhlatiloja sekä vuokra-asuntoja.

Yksityiset käyttäjät ilmoittavat kohteitaan sivustolle pääasiassa ilman kirjautumista niin, että palvelun pääkäyttäjä hyväksyy kohteet ennen julkaisua. Kohteen julkaisun jälkeen ilmoittaja saa sähköpostiinsa linkin, jonka avulla hän voi muokata omaa kohdettaan. Palveluun voidaan myös antaa käyttäjätunnuksia esimerkiksi yhteistyökumppaneille ja alueen kiinteistönvälitysyrityksille. Näin he voivat jättää kohteita palveluun ilman hyväksymiskiertoa ja suurien kohdemäärien hallinnointi helpottuu. Tunnuksissa on kolme eri tasoa; pääkäyttäjä, ylläpitäjä ja peruskäyttäjä.


PÄÄKÄYTTÄJÄ

Pääkäyttäjä on palvelun vastaava henkilö, joka voi hallinnoida ihan kaikkia kohteita ja käyttäjiä palvelussa. Hän pääsee ylläpitämään myös sivuston sisältötekstejä ja hyväksymään yksityisiltä tulleita, julkaisua odottavia kohteita. Hän toimii myös ongelmatilanteissa yhteyshenkilönä palvelun tekniseen tarjoajaan, Hakosaloon.

Siirry pääkäyttäjän käyttöohjeisiin


YLLÄPITÄJÄ

Ylläpitäjä on yksittäisen organisaation vastuuhenkilö palvelussa. Hän pääsee lisäämään käyttäjätunnuksia oman organisaationsa jäsenille sekä muokkaamaan kaikkia oman organisaationsa kohteita.

Siirry ylläpitäjän käyttöohjeisiin


PERUSKÄYTTÄJÄ

Peruskäyttäjä voi muokata omia yhteystietojaan ja kohteitaan.

Siirry peruskäyttäjän käyttöohjeisiin


SIVUSTON SELAAJA

Kuka tahansa sivustoa selaava voi jättää ilmoituksen toimitilapalveluun ilman kirjautumista.

Siirry sivuston selaajan käyttöohjeisiin

 
Päivitetty 13.1.2022